Tevékenységeink

RÓLUNK RÖVIDEN

A vállalkozást két magyar magánszemély alapította 2012 májusban, de a tulajdonosok körének szakmai múltja 1992-re nyúlik vissza.

FÖLDMUNKA, BONTÁSI MUNKÁK,
HULLADÉKHASZNOSÍTÁS

Vállalkozásunk földmunkagépekkel foglalkozó üzletágának három fő tevékenysége: projektmunkák (gépi földmunka, épületbontás, mélyépítés útépítés) komplett kivitelezése, földmunkagépek bérbeadása rövid- és hosszútávra, valamint a építési -bontási hulladék hasznosítás (válogatás, törés). A tevékenységeink egymásra épülésének köszönhetően, vállalkozásaink fejlődése töretlen, árbevételünk és piaci részesedésünk folyamatosan és dinamikusan növekszik.

20160621_154116
20161115_084625

SITT SZÁLLÍTÁS, FÖLDMUNKAGÉP

Gépjárműveink mindegyikét műholdas helymeghatározó rendszerrel láttuk el, melynek célja, hogy tevékenységünket a leghatékonyabb formában, partnereink igényeinek a leginkább megfelelő módon végezzük. Gépjárműparkunk a tevékenységünk által támasztott követelményeknek megfelelően korszerű, műszaki- és esztétikai állapotuk megőrzéséről és az esetlegesen előforduló meghibásodások elhárításáról saját gépjárműjavító műhelyünk és képzett munkatársaink gondoskodnak.

Célunk, hogy gazdasági stabilitásunk megtartása mellett piacunkat tovább növeljük, tevékenységeinkkel pedig a jelenlegi, valamint leendő partnereink kiszolgálását az elkövetkezendő években is a minőségpolitikánkban rögzítettek szerint végezzük.

Nagy tömegű földmunkák, tereprendezések komplett kivitelezése

Épületek bontása

Bontási hulladékok újrahasznosítása

Építési- bontási hulladék szállítása